Al 35 jaar staat REW iedere dag voor u klaar!

Van specialisten voor specialisten.

Bedrijfsprofiel

De naam REW komt van de merken Röntgen En Wedevåg. Wij zijn al 35 jaar importeur van Röntgen metaallintzagen uit Remscheid, Duitsland en Wedevåg spiraalboren uit Zweden. Wij hebben ons in de afgelopen decennia enorm verbreed en ontwikkeld. Zowel onze productrange als qua klantenbestand is enorm gegroeid. Ondertussen zijn wij dé experts in verspanende- en constructiegereedschappen, schuur- en slijpmiddelen, machines en toebehoren voor de metaalbewerkende industrie. Wij onderscheiden ons door een hoge servicegraad, snelle levering en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. En dat wordt beloond!

Benieuwd wat REW voor u kan doen?
Wij bieden het hoogste serviceniveau door constante scholing van al onze medewerkers in alle disciplines binnen ons bedrijf. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij terug. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, mailen of een Whatsapp berichtje sturen.

 

Missie

Wij streven ernaar onze afnemers te ontzorgen op het gebied van de metaalbewerkingen die zij moeten uitvoeren. Door ruime voorraden en een betrouwbare logistieke partner leveren wij het juiste product in de juiste hoeveelheid op de door de afnemer gewenste plaats en tijd af. Door slimme adviezen en doordachte oplossingen aan te dragen werken wij aan een langdurige relatie.

Visie

Vernieuwen is geen noodzaak maar een doel. Wij zijn altijd bezig om het werk van onze klanten beter, comfortabeler en veiliger maken. De ontwikkelingen in de markt, de vernieuwingen bij onze leveranciers en de laatste trends op het gebied van metaalbewerking volgen wij op de voet. Zo zijn wij altijd klaar voor de toekomst. Een toekomst die wij samen met onze klantenkring met vertrouwen tegemoet zien.

Klantenservice

Neem gerust contact op. Onze experts staan voor u klaar.

Jeroen Arentsen

Technisch advies & verkoop

Teun Holdijk

Technisch advies & verkoop

Gerko Wiemer

Technisch advies & verkoop

Niels van Asselt

Technisch advies & verkoop

Samantha Van Linden

Orderstatus en levertijden

Fabio Campo

Orderstatus en levertijden

Agmedt Engelhardt

Machinereparaties

Ingeborg Miggelenbrink

Financiële administratie

Kom in contact

Wij staan al 35 jaar op scherp

REW is een begrip in de sector. En niet voor niets. Wij hebben al 35 jaar de scherpste prijzen, goede service en lage leveringstijden. Wij willen het werk van onze klanten beter, comfortabeler en veiliger maken. Uw wensen zijn onze hoogste prioriteit. Bij ons staat u centraal!

Een vernieuwend en kwalitatief hoogstaand aanbod

Wij hebben een uitgebreid assortiment in verspanende- en constructiegereedschappen, schuur- en slijpmiddelen, en machines en toebehoren voor de metaalbewerkende industrie. En wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen en betere producten. Vernieuwen is geen noodzaak maar een doel. Onze productselectie is dan ook vooruitstrevend. De nieuwste producten zijn bij ons te vinden!

Technisch adviseurs in elke regio

Roel Verwaaijen

Technisch adviseur
roelverwaaijen@rew.nl

Pieter van Maastricht

Technisch adviseur
pvm@rew.nl

Johan Oosting

Technisch adviseur
johanoosting@rew.nl

Rene Staals

Technisch adviseur
renestaals@rew.nl

Gerko Wiemer

Verkoopleider
gerkowiemer@rew.nl

Heeft u een vraag?

Neemt u gerust contact op. Wij staan voor u klaar.

Kom in contact

Dit zeggen onze klanten