Al 35 jaar staat REW iedere dag voor u klaar!

Jos van den Bersselaar Constructie B.V.

Geplaatst op 02 December, 2019
Jeroen Arentsen

Jos van den Bersselaar Constructie is gespecialiseerd in hoogwaardige, lichte constructies in staal, aluminium en roestvaststaal. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidschermen en brugleuningen vinden al 60 jaar hun weg naar klanten uit de infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.

Wat zijn de ervaringen met REW?

De ervaringen met REW zijn heel goed. Er wordt altijd meegedacht en producten worden snel geleverd. Ook beschikt de vertegenwoordiger van REW over de benodigde vakkennis. Mocht hij geen oplossing voor handen hebben, dan betrekt hij fabrikanten bij het vraagstuk. Gezamenlijk komen we altijd snel tot een goede oplossing. Dit is erg prettig, omdat wij geen tijd hebben om lang stil te staan.

Wat zijn de voordelen van REW ten opzichte van de concurrent?

  • De juiste ondersteuning
  • Extra service
  • Oplossingsgericht
  • De scherpe prijs

Voor welke toepassingsgebieden worden de producten ingezet?

We gebruiken Cubitron II voor afbramen en laskanten. Deze producten hebben een veel langere standtijd dan wij op andere slijpschijven vinden. We hoeven hierdoor minder te wisselen en bereiken sneller een goed resultaat. De bewerker zelf geniet van minder stof, dit komt zijn gezondheid ten goede. Het gewicht van de haakse slijper is lichter dan voorheen, hierdoor worden onze bewerkers minder belast.

Benieuwd wat REW voor u kan doen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij terug. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, mailen of een Whatsapp berichtje sturen.