Al 35 jaar staat REW iedere dag voor u klaar!

Janssen Lastechnieken B.V.

Geplaatst op 02 December, 2019
Jeroen Arentsen

Het vakmanschap van Janssen Lastechnieken kenmerkt zich door behendigheid, geduld, inzicht en eenvoud. Dat maakt ze een allround specialist op het gebied van las-, constructie-, en plaatwerk voor staal, rvs en aluminium. REW is dan ook trots al meer dan 8 jaar bij te mogen dragen aan dit vakmanschap.

Wat is uw mening over de samenwerking met REW?

De levering van producten is altijd snel en correct. Gecombineerd met de goede prijs-kwaliteitsverhouding die REW biedt, kunnen wij niet anders concluderen dat de samenwerking erg prettig is.

Wat vindt de eindgebruiker van de producten die REW levert?

Thijs, top-slijper bij Janssen lastechnieken, gebruikt het liefst RCD-schijven voor het bewerken van aluminium en rvs. “Het grote voordeel van deze schijven is dat het materiaal niet meer afgewerkt hoeft te worden. Met een RCD-schijf kan de las worden weggehaald, en de eind finishing worden gedaan. Dit alles met het gebruik van slechts een enkele RCD-schijf. Onze werksnelheid ligt hierdoor veel hoger. We hebben geen drie tot vier verschillende schijven meer nodig voor hetzelfde proces. Door gebruik te maken van de RCD schijven van REW vallen de kosten veel lager uit.”

Hoe is de informatievoorziening over nieuwe producten?

Er zijn vaak nieuwe productontwikkelingen; informatie hieromtrent wordt steeds snel en goed gecommuniceerd. Voor alles wat met slijpen en schuren te maken heeft, kun je bij REW terecht.

Benieuwd wat REW voor u kan doen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij terug. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, mailen of een Whatsapp berichtje sturen.