Al 35 jaar staat REW iedere dag voor u klaar!

Vemewa Metaalbewerking B.V.

Geplaatst op 29 November, 2019
Jeroen Arentsen

Vemewa Metaalbewerking uit Rhenen is de toeleverancier van metaalconstructies. In hun ultra moderne bedrijfshal houden zij zich dagelijks bezig met metaalbewerking; van framebouw tot machinebouw, van constructiewerk tot machinebeveiliging. In aluminium, staal en RVS. Al 50 jaar verzorgt Vemewa totaaloplossingen voor alle branches waaronder de agrisector, foodsector en machinebouw.

Wat is de mening van de ervaren eindgebruiker?

Hennie Baars is lasser bij Vemewa, en bewerkt voornamelijk aluminium en rvs. De Superduty schijven van 3M hebben zijn voorkeur, aangezien deze heel minutieus gehanteerd kunnen worden. Het gevolg hiervan is direct een fijne afwerking. Daarnaast is de snelheid van deze schrijven een enorm pluspunt.

Wat maakt de afwerking dan zo bijzonder?

Snel kunnen bewerken is belangrijk, hierdoor besparen we tijd. Door het gebruik van deze schijf, is er maar 1 handeling nodig. Soms werken we nog af met ScotchBrite om tot een 2B finishing te komen. De las wordt hierdoor minder glimmend en komt erg dicht in de buurt van de uitstraling van het overige materiaal. Soms werken we nog af met een spray om tot het meest uniforme resultaat te komen.

Hoe zijn de aangeboden producten?

De aangeboden producten zijn enkel van de beste merken. Een favoriet van Vemewa is overduidelijk 3M. Dit merk investeert enorm in R&D, en wilt ook dat een groot gedeelte van haar omzet uit de verkoop van nieuwe, innovatieve producten komt. Dit gaat perfect hand in hand met de filosofie van Vemewa.

Hoe verloopt het contact met REW?

Het contact verloopt erg soepel en professioneel. Hennie test geregeld nieuwe producten voor REW. Wij delen zijn aanbevelingen pro-actief met andere klanten, zodat ook zij hun werk nog efficiƫnter en beter kunnen doen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij terug. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, mailen of een Whatsapp berichtje sturen.