Almi Pijpuitslijper AL150HS

                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                       

De nieuwe AL150HS heeft door unieke overbrenging een bandsnelheid van 45m/s. Door deze hoge snelheid is de levensduur van de schuurband 2 tot 3 keer langer.

Motor: 4 kW
Bandsnelheid: 45 m/s, 4300 rpm
Bandafmeting: 100 × 2000 mm / 150 x 2000 mm
Slijpdiameters: Ø20 – Ø114.3
Slijphoek: 20º – 90º
Bediening: Hefboom- en handwielbediening
Gewicht: 275 kg
Uitvoering: 400 Volt / 3 fase
3 jaar garantie
Prijs: € 5295,00 excl. BTW

  2 IN 1 PIJPUITSLIJPER
  De nieuwe AL150HS heeft door unieke overbrenging een bandsnelheid van 45m/s. Wanneer u de achterklep opent kunt u de pijpuitslijper ook gebruiken als bandschuurmachine, ideaal om uitgeslepen profielen af te bramen. De AL150HS heeft de keuze om bediend te worden door middel van twee handwielen of door middel van een hefboom. Beide opties zijn op de machine aanwezig. Met de AL150HS kunt u materiaal van Ø20 tot Ø114.3 uitslijpen. De kruissupport en de slede met verdraaibare klem zijn traploos verstelbaar. Hierdoor kunnen alle buisprofielen onder elke gewenste hoek van 20° tot 90° worden uitgeslepen.De ALMI AL150HS slijpt zowel vierkante, rechthoekige en ronde pijpen uit met verschillende wanddiktes en is geschikt voor alle gangbare materiaalsoorten.Door het ALMI bandafstellingssysteem is het afstellen van de slijpband nu nog gemakkelijker met behulp van de meegeleverde zeskantsleutel.De slijpband is snel op spanning te brengen en slijprollen wisselen kan gedaan worden in slechts enkele seconden.

  HIGHSPEED UITSLIJPEN
  Door nieuwe ontwikkelingen heeft ALMI Machinefabriek een slijpsnelheid van 45 m/s kunnen bereiken met de vernieuwde AL150HS. Hierdoor heeft de schuurband een langere levensduur, door het sneller uitslijpen ontstaat er minder warmte in het materiaal waardoor er minder verkleuring en fijnstof optreedt.

  DUURZAAM
  Alle pijpuitslijpers van ALMI Machinefabriek worden door professionele vakmensen geproduceerd. Alle onderdelen zijn voorzien van een beschermende deklaag waardoor de een lange levensduur gegarandeerd blijft.