Almi Pijpuitslijper AL150

                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                       

De AL150 van ALMI Machinefabriek kan eenvoudig buizen uitslijpen, doormiddel van de afbraamtafel kan er met dezelfde machine ook afgebraamd worden.

Motor: 4 kW
Bandsnelheid: 30 m/s, 2800 rpm
Bandafmeting: 100 × 2000 mm / 150 x 2000 mm
Slijpdiameters: Ø20 – Ø114.3
Slijphoek: 20º – 90º
Bediening: Hefboom- en handwielbediening
Gewicht: 260 kg
Uitvoering: 400 Volt / 3 fase
3 jaar garantie
Prijs: € 4225,00 excl. BTW

  EENVOUDIG TE GEBRUIKEN
  De AL150 heeft de keuze om bediend te worden door middel van twee handwielen of door middel van een hefboom. Beide opties zijn op de machine aanwezig. Met de AL150 kunt u materiaal van Ø20 tot Ø114.3 uitslijpen. De kruissupport en de slede met verdraaibare klem zijn traploos verstelbaar. Hierdoor kunnen alle buisprofielen onder elke gewenste hoek van 20° tot 90° worden uitgeslepen. De ALMI AL150 slijpt zowel vierkante, rechthoekige en ronde pijpen uit met verschillende wanddiktes en is geschikt voor alle gangbare materiaalsoorten. Door het ALMI bandafstellingssysteem is het afstellen van de slijpband nu nog gemakkelijker met behulp van de meegeleverde zeskantsleutel. De slijpband is snel op spanning te brengen en slijprollen wisselen kan gedaan worden in slechts enkele seconden.

  2 IN 1 PIJPUITSLIJPER
  De AL150 is voorzien van een afbraamtafel, hiermee kunnen eenvoudig uitgeslepen buizen afgebraamd worden waardoor de pijpuitslijper multifunctioneel is.

  DUURZAAM
  Alle pijpuitslijpers van ALMI Machinefabriek worden door professionele vakmensen geproduceerd. Alle onderdelen zijn voorzien van een beschermende deklaag waardoor de een lange levensduur gegarandeerd blijft.